Berapakah umur anak anda semasa anda membuat saringan pendengarannya?

Voice your Opinion
0-3 bulan
3-6 bulan
6-9 bulan
9-12 bulan
1-3 tahun
Saya tidak pernah membuat saringan pendengaran untuk anak saya

456 respon

8 Balas

awal bersalin dekat hospital dulu ada buat tapi tak dapat detect bacaan .. then doc kasi tarikh after discharge untuk pergi buat lagi kat hospital but then hari appointment tu hospital suruh balik sebab ada kes covid patient depan dept tu, dorang tutup untuk sanitize lepastu tak pergi dah .. sekarang anak umur nak masuk 18m dah

2 tahun. itu pun sebab nak buat pemeriksaan untuk speech delay. rasanya masa kecik 0-3 bulan dulu, tak pernah buat

beberapa jam selepas bersalin dah ada rekod ujian pendengaran ✅

sebelum discharge, bby kena check dulu. alhamdulillah semua oke.

dalam lingkungan umur ketika itu 0-3 bulan ;)

Tak ingat sebenarnya

0-3 months

0-3 bulan