37w3d......

Sape pernah cabut gigi masa mengandung.. ?? Normal ke rasa mcm nak demam lepas cabut gigi?

3 Balas

saya cabut gigi..nk masok trimester 3 sebab tak tahan nyut2 klu makan mknan manis..pergi klinik swasta..oke ja..xda demam apa..siap boleh mkn nasi..cuba kna rajin kumur sbb tempat cabut still darah..harini cabut..esok boleh masok kja..

sapa ada pglmn ble bkgsi dgn sis ni,, smga dpt mbntu, ☺️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

cabut gigi masa mengandung ka atau tak mmang akan demam dalam sehari 2..