Rawatan gigi

Hai nak tanya sape pernah [email protected] gigi masa preggy? Blh share pengalaman tak😅😬 Edit : dah selamat cabut masa 37w .. Tampal seminggu sblm cabut .. Cabut sbb sakit non stop,sampai nangis dibuatnye😂

5 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya cabut masa 32minggu😅masa tu xtahan sgt dah bdenyut²,ingt nak cabut lps pntang, tpi xdan lah. Rse mcm nk hempuk org je. Tpi sblm cabut tu, doc gg tu siap call doc pakar utk rujukan. Tpi alhamdulillah, masa cbut tu xde mslah apa, just rileks je. Tau² je dah cabut, doc pn baik bnyk kali tnya "puan ok x tu?"😅

Baca lagi

saya masa mengandung 5 bulan cabut gigi. Masa tu gusi dah bengkak dan bernanah jadi bius pun tak berkesan jadi gigi dicabut tanpa ada rasa kebas. Sakit yang teramat

VIP Member

saya masa trismeter pertama ms pergi untuk rawatan gg follow buku pink tu... trus doc buat sesi cuci gg dan tampal #TAPsupermoms

Baca lagi

Sy pernah cabut 4 btg gg masa trimester dua.

2y ago

siyes la sis..sy cabut sebatang ni pun perit dah rasa nak mkn ..

saya masa second trimester ada cabut gigi