Jus MaMariam

Sape pernah amalkan jus ni masa mengandung? Ok tak? Blh share pengalaman? Kalau ok rasa macam nak cuba jgk. ?

15 Balas

Sy pun amalkan skrg dah masuk botol ke3, tp hb makin turun...sy rasa mb sy just bergantung pd jus tu je kot, sbb ubt x boleh masuk..hati2 ayam ke apa ni pun x boleh telan, skrg nak tak nak sy paksa juga mkn balik ubt..pagi sy mkn ubt iron tablet, malam sy mkn iberet folic..mkn ubt dgn minum air oren sbb nk elak loya..doakan hb sy naik🥺, lg 2 mnggu nk check hb semula...

Sy minum dr awal pregnant...sbb masa bukak buku hb sy 8.8...dua mggu lg cek up sy amalkan jus tu...makan hati ayam bayam utk naikkan hb...hb naik 11.1...dua mggu lg cek up sy x makan da hati ayam x lalu da...jus tu saja..hb naik lg 13.3...bg sy jus tu elok...cuba beli 1 botol dlu utk tgk hasil...kalau serasi dgn awk br beli pakej yg byk2

Saya minum dari awal pregnant hingga lepas bersalin sebab terbeli banyak..😂 Tapi jus ini memang best.. HB tak pernah drop sampai low.. tiada masalah keputihan sepanjang pregnancy.. satu lagi, saya kena tahan labour ward few hours sebab excessive bleeding lepas bersalin tapi hb tak drop masa tu pun.. memang bagus jus ni..

Jus nie mmg bgos..sy mse mule2 bkk buku 13.7hb..msuk jew 4 bln, drop trus kew 10.3..slalu pitam..😔 then sy amal kan jus mamariam nie xsmpai sbulan naik 11.3..n jus nie also bgi tnage tau..jdi xde laa pnat sgt sharian tuu..☺️☺️

Saya dh masuk botol ke 7 alhamdulillah hb semua oky...rambut pun kurang gugur..ikut pada bdn org jugak..stengah org mmg tk serasi lngsung..

Saya dah amalkan 4botol.. oklah, hb saya makin naik.. minggu lepas checkup saya makan jus tu pagi2.. naik hb 13.7 sebelum ni 11 lebih je

Sy pun amalkan jus mamariam ni dr sy tau sy pregnant sampai skrg dh 6 bln, drh ok maintain je 12 lebih, bdn pn tenaga.. ❤️

Penah consume tp hb trun teruk.. bergantung pd bdn individu kot.cba jela dlu mna tau ok ke dgn bdn sis..

Saya baru minum bbrp hari ni,tak pasti dan tak boleh nak bg pandangan sbb still ada keputihan lagi..

Sy try up status sis..hrp ada yg blh share penglmn mereka..😉