Mommy amalkan

Ada tak mommy dekat sini yang amalkan jus mamariam dari awal mengandung sampai bersalin? Cuba share okay ke tak okay jus mamariam ni?

1 Balas

Jus mamariam ni bgus utk keputihan. Sya start dlu dri 4bulan lebih smpai 6bulan lebih lpastu stop. Sbb gula tggi tiba2 pula.. Bila bgtau Dr sya minum mamariam Dr tdak suggest utk sya continue jus tu. Sbb Honey+kurma mmg sgt manis. Kalah gula 😅 kurma adalah buah pling tggi calories. So hati2 😅