jus mamariam

Salam mommies! Ada yg pernah amalkan mamariam ni x? Ok x?

jus mamariam
3 Balas

Sye minum jus ni mse kandungan dah sarat sbb baru tahu hahaha Emm mgkin sye minum mse yg sekejap aje. Jdi sye x berapa nampak kesan pde anak dan diri sye Tp pndpt sye sndirii.. Jus ni agak pricy, better kite consume yg natural. Means.. Ambil kurma, kismis.. Spent duit utk susu yg berkhasiat atau mkn mknn yg berkhasiat. Tu lg better Lg satu, sye tgk ingredient mamariam ni.. Jus ni guna air RO. air RO ni tak elok pada badab utk long term. Awk boleh google kesan RO pda badan 😊

Waalaikumussalam. Prnh sis, sblm hamil smpai skrg 21 week sy mnum jus ni. Memang terbaik la, HB pon sentiasa elok je. Alhamdulillah...

3y ago

sis minum macam mna? brapa sudu sehari?

okay sgt,bnyak benefit dia..dri awl perggy smpai sekarang masih amalkn jus nie..😁