Ada yang pernah cuba ke jus mamariam?

Ada tak Momies kat sini yang amalkan Jus Mamariam? Tak pernah cuba, rasa macam nak cuba...tapi takut pulak, sebab saya ada masalah darah tinggi dan makan ubat darah tinggi dan ubat cair darah waktu mengandung..

2 Balas

kalau saya, saya akan elakkan mkn benda2 mcm tu sis..lebih baik mkn ubat yg Dr bagi ja dan dengar nasihat Dr lebih baik

Sy mkn jus mamariam dr kandungan 1 sampai ke2.. Untuk hilng mual, pening n hb.. Alhamdullilah... Sy mkn jg ubt dctr bg