Jus mamariam

Ada tak yang pernah cuba jus mamariam...ok x?

5 Balas

sy amal sebelom mngandung sis..asalnya saja2 try..sbb dh kawen 5bulan belom rezeki..sejak beli tu sebulan sy amalkn ..sy pregnant skarang dh nk masok 27 miggu dh...rasanya lebih 15 botol sy minum..setakat ni alhamdulillah okey..takdk apa2 masalah..hb ok.. ikut kesesuaian badan sis..☺️

saya amal jus mamariam dari kandungan 6 minggu.. memang bgus bdn sentiasa bertenaga bole mengatasi keputihan yg berlebihan.. hb kita pun cntik je bacaan dia morning sicknes pun ringan2 je kdang2 xda lngsung..

jus maMariam okay sngt . sy amalkan jus maMariam sbb ada cyst Alhamdulillah cyst kecut dan saya terus boleh preggy . skrng pun masih amalkan , hb cantik je . bertenaga .

sy dh Cuba.. 4botol, lpas tu dh x mnum.. sb sy x rasa ap2 perubahan.. jd sy amalkan kpla dara setiap malam sebelum tdo ..

2y ago

maaf puan sy tidak pnh minum jus mamariam