nk tnye

sapa sini pernah minum air gula?rasa apa yee? byk ke doktor tu bgi?ramai kata rasa loye..meh lh kongsi2 pengalaman..jumaat ni doktor suruh dtng minum gula dgn dgr sikit ceramah..

70 Balas

Rasa manis😵, sbb kk sy tak buh perisa. Petua dia x nak muntah, minum skli gus non stop. Klu stop2, takut loya.

Sy kena minum 2x.. Alhamdulillah tak muntah.. Tips dia minum sekali terus.. Jangan lama2.. Lagi cepat loya nanti

Mcm sy minum sikit2.. dlm 3x teguk.. kalau nk habiskan seteguk xsanggup rasanya 😭 manis pekat kt tekak..

Pada sy sedap je haha. Dah la ori. Dapat yg suam2 ok la kot. Minum satu teguk je.. Takyah minum banyak kali

Okay je minum air gula tu.. Set dalam kepala.. Minum air sirap kenduri yg manis😬..jgn set nk muntah je

sy dpt yg perisa oren..minum je tanpa fikir mcm2.. kne set dlm minda, air tu sedap.. InshaAllah ok...

Okay je rasa air gula tu.. 70g dexrose + 200ml air.. pastikan minum masa suam kalau rasa takut muntah

Kepala jd pening,minum sekali harung lepas siap duduk jgn jln byk nnti muntah...hehe

Saya tngok blik tmpt mnum air gula pun loya hahah trauma😌😌😂 3x mnum 😅

pengalaman sya minum trus one shoot, dlm kpla nk cpt hbis ja dan bhrp xmuntah😂