nk tnye

sapa sini pernah minum air gula?rasa apa yee? byk ke doktor tu bgi?ramai kata rasa loye..meh lh kongsi2 pengalaman..jumaat ni doktor suruh dtng minum gula dgn dgr sikit ceramah..

70 Balas

Just drank air gula yesterday. Taste not that bad. Acceptable for me 🙂

Kat tempat saya perisa lemon... 400ml.. Rasa loye2 sikit

Sy dulu perisa oren kk bg. Rasa mcm air oren terlebih manis mcm tu je

penuh 1 gelas besar sis. sy okey je. xde loya. sedap ada lah. hihi

Rasa mnis sngt .. pstu klau nk mnum bia tngh suam .. tk rasa sngt

Sy 2 kali minum sis..ok jer rasa dia..lebih ok daripada air garam

satu gelas tinggi tu.. rsa loya gak sikit.. sbb manis sgt kn..

Kt tmpt sy air gula perisa oren , minum dlm 400 ml ...

Rasa air tlebih gula ja.. Positif . Habiskan cepat2

Ok ja x la trok sgt rsa dia bleh telan lagi..😁