Zincofer

Sapa pernah makan zincofer sebelum tido? Normal ke kalau rasa mcm loya nak muntah lps tu xboleh nak tido.. Baru start makan mlm nie.

1 Balas

Saya mula2 dpt zincofer tu asyik muntah je sebab bau dia kuat sangat. Nurse ajar telan zincofer tu dengan sunquick tanpa gula. Lepas tu terus tidur 😁

5y ago

Esok la bru trydgn sunquick sbb td minum dgn air kosong.. Nsb lps telan.. Skrg nie xboleh tido pulak kepala pun pening.. 😂