ibu hamil dan demam

salam..sye dh hamil 4 bulan..mlm smlm sye dmam pg nie dh pegi klinik dr ckp xde ape..cuma sye sndri masih risau dgn keadaan baby sye..mcmmna sye nk tahu yg baby sye sihat?

2 Balas

Waalaikumussalam, masa jumpa doktor tu tanya juga keadaan baby. Boleh scan atau tak. Kalau doktor kata semua okay dan tak perlu risau apa, insyaAllah takde apa2 😊

Jgn demam panas sgt. Akan kesan ke baby nanti. Jadi cepat2 recover mom to be. 😊

5y ago

Alhamdulillah. Aa boleh jika demam biasa2 xpe. Ce tanya doktor untuk lebih details.