risau...

Hye semua... kemarin bgn tido perut sye sakit sgt...kencing mcm xlps...sakit pejam mata pastu hilang sye p klinik,doktor ckp die check air kencing tkt kencong kotor n sahkan sye mengandung...mmg sye mengandung 6 minggu dan sye xde kencing kotor...doktor xboleh pasti sakit tu knpe...doktor bgi ubt kuatkn rahim dan suruh rehat..doktor ckp 8 minggu bru boleh scan...sye risau sgt sbb 7 bln lalu anak sye meninggal dalm perut 11 minggu...sye pon xtaw pergi buat buku bru sye thu anak sye dh xde...xde trn darah atau sakit2....ape perlu sye buat skrg?? Lgi 2 minggu baru nk scan...ade org yg pernh jdi mcm nie x....

1 Balas

bykkn berehat..mkn mknn berkhasiat..minum air kosg byk2.. supaya xmengalami hydration dan sush nk kencing @kncing kotor..mg d pmudahkan semuanya..aamiin