FL kandungan

Salam..sy mahu bertanya. Skrg sy pregnen 32w4d.. doc scan fL baby 31w..adakah itu normal. Saya tkut bila fikir. Adakah itu blh mnyebabkan sesuatu berlaku kpd baby sy.

2 Balas

Normal sis, kadang2 scan akan tunjuk saiz baby lebih kecil atau lebih besar dari normal. Scan hanya estimation sahaja. Jgn risau ya. Semoga selamat melahirkan anak. ❤

normal sis. sy hari tu 3weeks kecil. betul2 risau tp bila jmpa pakar, pakar bgthu normal. kerapkan minum susu utk kalsium baby ya