fl baby

Assalamualaikum & selamat ptg.. Ada x siapa2 yg brpngalaman..doc scan fl kandungan kurang 4w.. Sy skrg dh 34w..fl dlm 30w.. ada effect ke x pd kandungan. Sy btul2 risau..😢😭

2 Balas

saya 2/3 weeks je beza. da try scan different clinic, sebab kadang2 machine yang lama sangat dia tak tepat. sebab kk punya lain saya pergi hospital lain. kadang2 kita salah kira period atau waktu subur salah. da try detail scan ke tngok organs? 34 weeks macam da lambat sangat tapi specialist boleh buat. jangan risau mummy, selalu mmg mak2 mesti risau macam2. InsyaAllah baby sihat, positif ye, supaya baby pun happy dalam perut. jangan fikir jauh sgt

4y ago

terima kasih..😊 semoga baby kita sihat

Hii mcm mana ye skrg ok ke

3y ago

salam sis ram mia..boleh sy tahu mcmmana prkembangan anak sis skrg ye?anak sis membesar dgn normal shja kan?harap sgt sis sudi balas..sbb anak sy pon ada masalah yg sama