FL tak ikut weeks

salam mommies, hai, semalam ada buat scan sampai refer dr pakai, doc cakap peha kaki baby kecik sikit, 5.94cm, saya dah 36 weeks, saya risau. adakah semuanya ok je? ada tak mommies kes macam saya?

1 Balas

kalau beza +- seminggu dua tu takde masalah. femur length kan panjang tulang kaki. boleh jadi sbb ikut ketinggian parents? ikut genetik jgk. mcm dr kata kepala baby saya besar sikit. sbb kepala paknye beso. beso gak la diaa 😂 selagi tak beza melampau, dr pun takkan komen lebih sbb mmg normal