pregnant 36 weeks, masalah FL baby

Ada tak sama kes macam saya? Doktor kata FL baby pendek sikit jika mengikut umur kandungan baby sekarang 36 weeks tapi FL dalam 63..

pregnant 36 weeks, masalah FL baby
5 Balas

sy semua atas garisan ... doktor diagnose tro LGA..bby besar ..36week kne refer pakar..

Hi sis. Nak tny. Macam mana perkembangan baby. Sebab sy pun ada masalah sama jugak

Hye sis, baby sis lahir okay tak? Sbb saya ada masalah yang sama..

kena paksa bersalin ke?ada refer doktor pakar x

Hii boleh saya tahu mcm mana result nya?

3y ago

oh berat juga..sy pon ada masalah yg sama...dan dh selamat melahir kan..berat baby sy 2.2kg shja..panjang baby masa lahir pula brapa ye sis?baby sy 47cm