Fl tak ikut weeks

Salam mommies, ada tak yang macam saya? Skrg 36 weeks, scan doc pakar ckp FL baby saya pendek, tak ikut weeks. Skrg baru 62mm. Normal utk 36w selalunya berapa mm ya? Next week saya ada last checkup dengan pakar then minggu lagi satu kena paksa bersalin. Nanti baby saya lahir akan ada masalah bantut ke? Atau dia boleh membesar mcm baby lain? Hmm risau saya jadinya..macam2 saya fikir 🥺

2 Balas

Hai sis , blh sye thu keadaan bby mcm mne ? Maaf yee . Sbb skrg sye pun mengalami masalah yg sme mcm sis

2y ago

Itulah . Yg lain alhamdulilah normal . Cume tulang kaki je pendek . Bru je kne cucuk dexa u tuk smlm dan hrinie . Smtre tggu 36 weeks🥲

awak dah try scan klinik swasta?