skadar btanya

asalammualaikum haiii bu2 yg gojes...maaf skdar btanya..spa yg snie pernah tukar kk..mcm nie skrg nie d sabah sblm nie sy kk kt smnanjung...msa dtg sabah ari 2 niat skadar nk bcuti..tp bla fikir2 balik dh alang2 dok sabah bia la bsalin kat sbah je...masalah sy skrg nie kalau sy nk tukar kk kat sbah plk sy cma col bgtau kk tmpat sy d smnanjung jela kn..tau pn sy kna balik smnanjung dlu n bgtau dorg..masalah sy skrg nie sy pening bab ada yg ckp sy kna balik utk dpt kan kad apa xtahu la dri kk d smnanjung...da plk yg ckp col just bgtau je.. yg penting buku pink 2 je.. jd sy mohon spa2 yg da pgalaman mcm sy nie..bab due date sy nie bln 3

1 Balas

Kalau puan akan ke semenjung dalam tempoh hujung kehamilan boleh cakap direct to kk semenanjung... Kalau nak terus stay Sabah sampai bersalin better just by kol sahaja... Janji kena follow up kat kk Sabah sehingga bersalin... Apa2 puan boleh refer kk Sabah sahaja untuk sebarang pertanyaan... Janji buku pink puan bawa sekali...

5y ago

sye pn doa kn semoga urusan sis dpermudah kan..