Tinggi rahim

Salam..nk tnye... td sy check up 34week... tggi rahim sy 33cm.. nurse ckp perut sy kecik.. mommy2 semua time 34week tu tinggi rahim dah brp ye?

14 Balas

Sy 34 weeks 32cm...nurse xde plak ckp apa2. Tp mmg ramai tegur perut sy kecik. Xpela kecik pun.. Asalkan baby sihat je. Kdg2 perut je nmpak kecik, tp baby sihat. Lg 1 org perut kecik ni xde stretch marks kot... Sbb perut sy dh 36 weeks skrg xde lg. Harap2 la xde smpai bersalin... 😅

4y ago

Aah same...setakat ni xde strech mark lg jugak. 🤗