size rahim kecil

Hye mama semua kt sini spe ade pengalamn tggi rahim xsme dgn usia kandungan?? Sy bru blik checkup nurse ckp rahim sy 30cm dan usia kandungan sy 35 minggu sepatutnye 35cm dah ukuran tggi rahim .. Just nk tnye ivu2 yg ade pengalaman mcm sy bby keluar ok tak walau tggi rahim tu xikut ukuran sebenar ..

2 Balas

Hai nak tanya, masa melahirkan baby ok tak? Sbb soalan ni dah lama kan maybe puan dah selamat melahirkan. Tahniah :)

4y ago

ya..saya pun nak tau jugak 😅

Good question sis sy pn nk tahu jugak ni😊

5y ago

Kn sis .. Tertnye2 juga sbb xdek lgi pnglman cm ni ..