tinggi rahim

hi mommies. nk tnya. sbelum2 ni check tinggi rahim dgn tempoh hamil sama. tp start 36 weeks, tinggi rahim 35.. td checkup 37 weeks,tinggi rahim 36cm. nurse tak ckp apa2 pulak.. so sy jd lupa nk tnya 😂 ni dah blik rumah,belek2 buku td bru trfikir.. normal ke x ya ..#firstbaby #firstmom

7 Balas

nk tau kita ni normal ke tak,tunggu nurse beleter ke tak. klau nurse beleter pot pet tak berenti kira tak normal la tu 😂😂😂

2y ago

baikkkk. xbebel mksudnya okey normal la tu 😂😂

Sama2...semoga segala urusan berjalan dgn lancar...doakan sy jga ya,due bulan 10 ni🙏🏻🙏🏻

2y ago

Amen...

normal...apa lg klo time2 dekat nak bersalin...baby dah turun ke bawah tu sbb tggi rahim berkurang

2y ago

okayy baikk trima kasihh❤️❤️❤️

kalau nurse tak cakap apa normal la tu. kalau tak normal mesti dia tegur dah

2y ago

okeyy sis trima ksih jawabkan ❤️❤️❤️

kurang 1 or 2 tadek masalah. kalau kurang 3..baru diorang refer pakar...

2y ago

okey sis. lega sy dengar. risau jugak😅 trima ksih respon❤️❤️

Normal sbb lari sikit2 ja.. klau bacaan lari byk kena refer

2y ago

okay sis. trima ksih jawabkan ❤️❤️❤️

kurang 1/2cm consider normal.

2y ago

okeyy faham. trima ksih jawabkan ❤️❤️❤️