berkongsi pndangan n pndapt....

salam..btul ke bedung mcm ni tk blh guna...kwn sy ckp nurse tk bg....sbb pendek...sy beli kt shopee...ramai feedbck sy bce ckp blh guna bedung mcm ni....tp kwn sy ckp..tk boleh guna...nti kt spital kne mrah...klo x blh sy beli bru aje nti..yg ni sy dh ad 12helai.....kongsi ilmu plz...first baby....

berkongsi pndangan n pndapt....
33 Balas

boleh je sis. sebenarnya ada dua saiz. tak silap 85x85 dgn 140x140. saya beli saiz 140 alhamdulillah baby muat je. kalau dah tak muat bedung, boleh jadikan sebagai selimut. cantik dan comel warnanya kan. beli kat shopee lagi murah dari beli direct kt kedai baby

4y ago

btul kte awk...sy tgk bedung ni beso...tp kwn sy ckp kcik..tk kn lh baby newborn beso die smpai 10kg....die smua ape sy beli smua tk blh pakai...pdhhal sblm beli kite dh siap tnye an sellr tu...