13 week

Nk tnye kwn sy ckp kt scan ni blum nmpk kaki lagi btl ke..sy x thu bru ank first?

13 week
14 Balas

Ada tu..sy siap nampak tali pusat je..hahaha..org nya tak nampak..hahaha..adehh..awk jgn risau k sbb mgkin masa dia snap gambar tu kaki baby bergerak, so tak jelas la..tp asalkan doktor ckp semua ok, awk jgn risau dan jgn dengar sgt ckp org, nanti kita yg risau..hehe.. ape2 awk tye nurse atau doktor..kalau awk nak tye kat org pon boleh tak de masalah tp nanti kalau ada appointment, tye balik doktor atau nurse, betul ke cam ni cam tu sbb tiap org tak sama awk..😊

Klau scan dr arah ni memamg xnmpk kaki..klau doc scan dr arah lain akn nmpk la kaki baby..mcm sy doc print 2, dr arah mcm ni satu lg arah bwh..

4y ago

Mgkin..sbb dktr print stu arah je😊

Patut time, sis x sure sis direct tanya doc time scan.. Mcm kes, ni sy rasa kaki terlindung ada ja kadang terlindung dgn uri

4y ago

Da tnye dktr x ckp pn dye cume ckp tangan da ade pastu baby pusing2 dktr ckp nnti dtg lg skali scan

Nanti minggu 20 buat detail scan ye. Kat situ akan dapat tngok setiap anggota baby, cukup tak jari kaki dn tangan dll..

4y ago

Ok sis tq ye😊

masa scan tu dkter x tunjuk ke kaki tgn semua..? masa sy scan 9w, dah ade kki tgn tapi baru klua buds..

4y ago

biasa nye kki ngn tgn mbesar skali.. tgk info kt apps ni begitu la.. 😅

Sy mula klinik kandungan dah 13week trus scan.. Semua dah nmpk.. Jantina je x nmpk

Saya 12 minggu 6 Hari dah boleh nampak kaki Dan jantina pun boleh tengok dah😅

4y ago

mgkin nampak jantina tp doc still tkboleh pastikn jantina apa kan.. sbb 12weeks msh kecik utk baby keluar kan testis nya.. mmg akn nmpk mcm perempuan je time tu tk slp sy

Saya scan 14 weeks dah ada nampak kaki. Doc bagitau walaupun saya tak tanya

😂😂.kwn hang tu doc? Sya scan 12w dah npk kaki tangan. Siap gerak2 lg..

4y ago

Ok😊

Sbb scan tak full. Kalau scan dari arah lain blh nampak kaki