Kantung Kosong :'(

Salam. Tadi saya baru buat buku di klinik kerajaan. Mengikut pengiraan refer to LMP, saya dah 10weeks. Saya scan tadi ada kantung tapi kosong.. Nak tanya if ada member kat sini yang pernah alami.. Tgh frust rasa ni:'(

19 Balas

Wslm...situasi yg sama 11 minggu ... Sebelum gugur doc chek kantung ada, tapi kosong lepas brapa hari bleeding sikit sampai haribke 6, kantung bby dah keluar...😢😢 baru jak keguguran...14/7/2019 x sempat nak jumpa bby..bby first..😢😢