Kantung kosong

Hi mommies. Nak tanya saya pregnant 7w1d tapi kalau ikut scan tadi, kandungan baru 6w4d. Masa 5 week pun saya scan ada kantung tapi kecil. Tadi scan kantung dah membesar dah tapi kosong tak nampak yolk sac ke janin semua hanya kantung je. Ada ke yang sama pengalaman macam saya? Risau pulak rasa macam sedih sikit sebab ingat dah boleh tengok heartbeat baby 🥲😖#ingintahu #firstbaby #bantusharing

4 Balas

Saya pun sama tapi sy patutnya dh 11 minggu masih nmpk kantung. Doktor suspek blighted ovum tapi sy xsure ingat nk tunggu dulu sampai betul2 keluar. hmm

2y ago

bligted ovum tu apa ye

Saya pun smlm g cek 7 week kt swasta..doktor ckp npk kantung je..rasa sedih jugak..tp suami ckp jgn cmtu..ada lg rezeki tu

2y ago

ouhh okkk.. tqq 😊

Kuat kan smgt.. Sis kne bersyukur sbb kantung dalam rahim.. Tggu la dulu tu sis.. Mgkin ade rezeki tu. Sbr taw dear

Sy masa 7w1d scan biasa x brapa nampak , Dr scan pakai Transvaginal ultrasound nampak terus .. clear sangat 😊