scan kantung kosong

Salam nak tanye pernah tak ibu2 scan 9weeks tapi kantung masih kosong ? Saya anak first.

3 Balas

sme la sye...bru pg td pegi scan dkt kk,knon nye nk bukak buku..pastu scan,bru nampk kantung je...kalo ikotkan last period,sye dah 8 week..tp bile scan,bru 5 week..doktor bg tarikh lg dua mggu dtg smula utk scan

2mo ago

Sama lah sis klu ikut last period dh 8week 3 hari tp pergi scan baru 5week nk masuk 6.

Mungkin belum smpai 9 minggu..xpa nnti scan smula ya

Period teratur tak? Sebelum ni pernah scan?

2y ago

Kalau baru 5w tu normal kalau still tak nampak lagi sbb masih kecik. Kalau dah 9w still kosong, harap ada rezeki buat sis 🤲