Bleeding dan kantung kosong

Saya 10 weeks,pagi tadi ada setompok darah fresh ,lepasstu pergi scan kantung kosong,ada yang pernah alami tak? Kira gugur ke ya? Lepastu ada darah lagi sikit2 keluar#bantujawab

2 Balas

pengalaman sya kntung kosong gugur 13w. kndung turun sndri. ambil msa 11mlm hingga 7pg skit mcm contraction on off. 7 pg kntung jatuh sndri hilang rasa skit tu

kalau 10weeks biasanya baby dh ada sifat kan.. hm doktor cakap apa.. semoga dipermudahkan ♥️

7mo ago

Dr pun cuma kata tunggu 3/4 hari lagi kalau ada turun darah