pantang kt umah mil

Salam.. sye nk tnye, sye duk jb.. mil duk rawang.. klau nnti sye bsalin kt JB, then suami anta g rawang, xde pe2 ke ek?? Suami tnye kwn2 dia kta takot nnti bentan lak jln jauh2.. hmmm tp kt JB xde org nk jge, sbb sye ada ank2 lain umo 3,5,7 tahun.. so sye pk nnti xde org nk uruskan dorg lak.. mil mmg dah ckp nk jge nnti pantang.. n uruskan ank2 sye.. cmne ek?? Bentan or x?? Risau lak..

2 Balas

Kak ipar saya pun rawang..abang jb. Masa anak no 3 bersalin kat jb..lepas 2 minggu balik rawang dia ckp sakit2 badan.. anak ke 4 dia sanggup berpantang sendiri..tapi akhirnya mil yg berkorban g rawang jaga kak ipar

5y ago

Kann.. sye paling xtahan klau sakit bdan.. tuh yg pk2 xpyah je blek rawang.. huhu

boleh je sis...tapi suami jangan bawak laju sangat slow slow je...saya dulu bersalin sungai buloh lepas keluar hospital terus berdesup balik perak hehehe...tapi mak ada teman dalam kereta untuk pegang baby

5y ago

Itulah, tp org laki nih kan, ckp pun bkn dia pham.. sakit bkn kt dia.. 😅😅 dah trpk nk pantang sndri je, upah org urut n msak.. haha soh suami bayo.. pdan muka dia.. 😄😄