spotting

salam.. sy nk bertanya.. harini and malam kemarin sy ade spotting.. sikit je kluar,mcam setitik dua je yg kluar.. sy dh pi klinik n scan.. nmpk kantung je.. dr anggarkan kandungan sy bru dlm 4 minggu 3 hari base on kantung. tpi yg buat sy risau, sbelum nie,sy de pi klinik kerajaan.. and ade scan jgak.. klu xsilap sy,mase scan tue mcam nmpk kantung jgak tpi sy xsure sgt size dia.. sy takut kantung tue xdevelop.. klu ikut last period, tarikh kandungan spatutnyer dh masuk 7 minggu.. tpi sy ade cycle pnjg. so ade kemungkinan implantation lewat kn? sy ovulate bulan lepas cd26(7.4.2019). so ade posibalitty x yg kndungan sy bru masuk 4 minggu kn? sy risau dia xdevelop je.. n patut x sy puasa esk? klu ikut kemampuan,sy rase sy mampu utk puasa tpi sy ade bleeding,tue sy risau n husband sy pn xkasi puasa. ? terima kasih sapa yg sudi bace n rep post sy yg pnjg nie.. harap ade sudi membantu.. sy buntu sorang,jauh dari family..

1 Balas

Pasal kantung tu, lebih baik tanya Doc macam mana perkembangan bayi semua. Kalau pasal puasa, kalau tak terdaya tak payah paksa.