SPOTTING

3 hari lepas, sy keluar darah, tapi tak bnyk pun sikit jaa, wrne brownish mcm tu...yg tu spotting kan??then dh pi hsptl cek pakar untk scan dri bwh, mse tu dlm 6weeks 6days just nmpk kantung jaa, 3mnggu lgi bru pi scan balik untk cek ad janin ka dak...tpi, nie spotting sy still on off smpai hari nie, sy risau??..ada kemungkinan tak yg kandungan sy selamat??

1 Balas

Sy dlu pun mcm sis. Cuma sy tak pergi hospital untuk check. 10w6d sy scan nampak dah baby n heartbeat. Skrg #39w

5y ago

Wahh, tahniah sis..semoga urusan sis dprmudahkn ye😊🌹