patut pergi hospital x?

Skrg perut duk mgeras kejap on off dari kemarin. Ade laa jgak rase sakit perut tue,mcam sakit nk berak.. Tpi xde laa sakit yg tramat sgt pn.. Baby gerak2 jer.. Tpi sakit perut n mgeras nie on off.. Pi klinik pgi tadi, nurse suh gi hspital tpi sakit nie xsakit sgt pn,tue yg jadi was2 nk pi xmo hospital nie.. Pendapat ibu2 pgalaman,patut pi ke or tggu tanda lain? Sbb takut sbnr nk pi,takut nti kene check bawah byk kali n takut gak klu kene ccuk jarum yg pnjg tue.. Dh pernah kene sbelum nie sbb ade prob sikit tpi alhamdulillah dh okeh.. Tpi skrg nie bru 37 minggu 2 hari pregnant. Patut ke pi hospital or tggu je dulu?

1 Balas

Pegi je la sis. Takut dh ada bukaan. Jgn takut kne seluk jarum tu semua. Jap je pn. Hihi