migraine

Salam.. sy kene migrain yg sgt kuat.. dah 3 ari, urat kepala n kulit kepala pon rase sakit bile disentuh... skrg sy makan paracetamol 650 utk hilangkan sakit, tp ttp x hilang.. dan skrg beralih ke sebelah kiri pulak.. ade cara ke nk hilangkan sakit kepala ni.. masalah yg lebih berat sy rase bile mata sy x dpt pandangan yg baik, asik ade silauan je kat mne2 sy pandang... sy alahan mengandung teruk.. sehari lebih dari 7x muntah2... skrg mengandung 15w... sy rse mcm giveup sgt skrg ni..

1 Balas

G hosp sis.. lg stu, panadol / pcm yg boleh diamhil cuma dos 500mg shj..

5y ago

Drp dibiarkan makin melarat & bakal effect diri sis, biarlah tggu lama pm kat hosp.. minta tlg sesiapa jg anak kejap.. bkn apa, kalau sakit pn xblh nk buat keje xleh nk jga anak baik2..