Alahan

Salam mommy.. Skrg sy 20week2day. Sblum ni xde alahan lgsg pon. Tp 2-3 hari ni ttbe pulak bdn sakit², xde selera mkn n pening kepala teruk mcm ade gempa bumi rase. Sy xde darah tggi pon. Normal x ye? Sy baby 1st.

1 Balas

Hehhe.. normal je kot.. saya bukan je gempa bumi, mcm2 lh saya rasa.. tp alhamdulillah skrg saya dah 25 weeks.. semua alahan tu i survive.. 😊

5y ago

Oo.. Sbb sblum tu ckit alahan pon xde. Da masuk 20week ttbe pulak jd cmni. Klau normal, sy akn nikmati alahan ni dgn sabar lah.. 🤭🤭🤭