#38weeks

haiiii mommies sy dah 38weeks.. ikutkan due date 10/10.. sy rase sakit kat punggung belah kiri.. normal ke?? bole ke urut? nk pusing bile baring rase sakit.. nk duduk pon tibe2 rase sakit.. j nk bangun dari kerusi pon kena slow2.. jalan pon rase sakit jugak.. mcm salah urat pon ye.. ade mommies yg ade pengalaman camni x? helppppp me ??

1 Balas

Normal.. saya pun penah rasa macam tu.. tanya doktor, doktor cakap normal

5y ago

bole ke urut atau letak minyak panas?