Sakit kepala ketika sujud

Assalamualaikum mommies nak tny, sy skrg preggy 11w, sejak 9w kepalaa akan sakit time sujud. Tangkap tang tepi mata smp dahi dan hidung. Sy paksa jugak tp now dah xtahan sgt sakitnya bila sujud. B4 preggy sy ada vertigo, tp x teruk sgt. So skrg ni bile sujud, sakit sgt kepala dan bile bangun dr sujud melayang2 rasa. Solat kt rumah, bile tahan sy sujud, bile xtahan sy tundukkan/rendahkan kepala je ganti sujud time duduk antara 2 sujud tu. Betul ke cara sy? #gdmoninsulin #vertigo #11weeks

2 Balas

W'salam. Sorry ibu, saya comment ya, sebab saya pun sama jadi macam ni. Nak tahu juga pendapat/jawapan ibu2 lain. 🙂

kalau sy jd mcm tu sbb sinus.