RUAM/EXCEMA

Salam siapa anak dia pernah jdi mcm ni? Satu bdn naik sedih sgt, ni pnggil ruam panas ke? Apa patut sy bt? Ni anak pertama, sy tiada pengalaman

RUAM/EXCEMA
33 Balas

anak sy pun..tp doc pakar kanak2 ada bg satu cream ni..dan kurang bintik2 tu..wlpon pd asal nya doc pakar tu ckp akan hilang sendiri..biasa yg kne jerawat baby ni..bayi lelaki berbanding bayi perempuan..

4y ago

Oh babyboy senang kena ruam eh? Patut la anak sy naik merah2 dkt leher dia. Pulak lemak berlapis, lagi senang naik ruam 😅