RUAM/EXCEMA

Salam siapa anak dia pernah jdi mcm ni? Satu bdn naik sedih sgt, ni pnggil ruam panas ke? Apa patut sy bt? Ni anak pertama, sy tiada pengalaman

RUAM/EXCEMA
33 Balas

Macam anak saya kene tp teruk kat pipi smpai berbulat kt situ. Saya pakaikan dia balm dari tasneem (skeenz) . Alhamdulillah 3hari dh kurg

Sy pkai balm skeenz sbb natural.xrisau nk sapu kt kulit baby.& Jgn pkai bju tebal2. Pkai bju lubg2 je.cuaca pns mkin mnjd nti ruam tu.

Anak saya pon pernah kene cm ni tapi bila dia panas .. naik ruam2 merah mcm bby awak , sbb tak bole berpeluh sikit gn pns

Cuba guna mandian cetalip..ank pun kena mcm ni tapi tak byk lah.hari ni hari yg ke 50 hari dah kulit pun bersih

Ruam panas nie sis,anak sy Pon jadi mcm tu jgk...tp sy Ada org ckp,jgn pkai kn bju tebal n siang xperlu dibedung

4y ago

Mlm sy bedungkan tp xbg ketat sgt la

saya pakai kan anak saya shaklee herbal blend . alhamdulillah berkesan . tapi saya tak jual ye ..

Sianyee awak sayanggg .. Ibu kalau ada duit lebih tolong bawa pergi klinik jumpa pakar kanak2 trus.

Ank sy pnh jd smpai mcm ni ..dr bg krim elomet trs hilang ..krim tu bole bli dkt frmasi

shaklee herbal cream.. mmg standby kat rmh satu.. smpai anak dh 3tahun pun masih guna

Puan, boleh tanya tak? Puan ada amek apa apa suppliment lain x selain dari yg hospital bagi.

4y ago

Sy pntg czer amik vitamin c je, sbb doc yg nk cpt elok luka dlm boleh to4 vit c, knp ye? Ada effect ke?