bintik kecik @ ruam

hai...baby sy br berusia 50hari...di muka,cuping telinga and sebahagian bdn ada kluar bintik kecik ni seakan ruam panas ..adakah dia akan hilang sendiri..or tu antara simptom ekzema..siapa ada sejarah ank kena cmni..setkt ni sy cuba pkai sbun sebamed and krin herbaleq shaklee

1 Balas

Normal.. Nanti makin dia besar akan hilang. Boleh lap dengan tuala basah bersih pada muka baby setiap kali lepas breastfeed. Untuk krim saya suggest Anti Rash Cream by CZA. It's homemade and natural for babies skin. Boleh ke website www.czaskincare.com atau shopee CZA SKINCARE