Bayi Mcm Tidak Selesa Bila Letak Dibawah

Salam Semua...saya nak tanya Bayi Saya umur dia hampir sebulan.. Dia sering mengeliat Ketika Tidur.. Selang 2@3min dia akan Mengeliat Meneran Seolah Tidurnya Tidak Nyenyak kekdang mcm2 bunyi keluar.. Mendengus kuat, merengek, simtom tercekik pon ada...dia Sesak Nafas Ke Atau Hidung Dia Tersumbat? Sbb Tu Dia X Selesa.. Asyik Mengeliat Dan Meneran?

2 Balas

Bende tue normal.. Anak sy pn dulu mase 1 bulan n 2 bulan camtue jgk.. Tpi bile makin besar,dia makin kuranng dh seme tue n hilang ngan sndiri.. Org ckp dia meneran nk membesar.. Klu nk bgi dia tido lena,bedung.. Bru tgn seme tue xggu sgt tido dia.. 😊skrg ank dh nk masuk 4 bulan n seme tue dh xde..

4y ago

Itula masalah nya dia mengeliat Meneran..kemudian Merengek Nanges.. Letak nanges.. Tido kejap pastu mengeliat.. Tidurnya jadi x Nyenyak.. Saya jd takut tgok dia mcm tu.. Semuanya serba x kena.. Saya jd panik.. Musim pkp ni kan.. Pantang sendiri.. Jadinya bertambah risau tgok dia mcm tu...