Bayi sering mengeliat dan kentut ..jika dibiarkan dia menangis

Normal ke bayi sering mengeliat n kentut ? Saya risau ada masalah dkat usus dia😭 kadang sampai 1 masa tu dia mengeliat sperti meneran n dia menangis ..

1 Balas

menggeliat dan meneran tapi tak berak tu normal. Orang kata nak membesar. Saya kata menggeliat tu dia tengah streching. Haha. yg sering kentut tu anak saya pun sama, saya rasa ok asalkan anak tak kembung perut. kadang2 dia sendiri terperanjat dgn kentut dia sendiri 😅

2y ago

Allahu... semuanya kebaikan dan izin Allah. Sama2 manfaat. Allah permudahkan urusan puan juga. 🤲🌻