Anak kuat mengeliat

Sapa kat sini anak nya kuat mengeliat? anak sy kuat mengeliat ,kdang menggangu tidurnya...??kita yg tngk dia mengeliat ,kita yg rasa penat.. huhuuu

7 Balas

Sy dgr org tua ckp bby mgeliat sbb basuh bju dia pulas2 nk buang air tu kn, sbbtu laa die mgeliat..sy xthu laaa sy dgr je org ckp..sy ni menda2 gni x ikot pun ,sbb sy pantang bdua dgn suami je..nk ikot pantang larang mcm2 hehe..Sy ambil yg mudah je yg penting jge makan👌 jage diri sdri 👌n jage bby baik2 jee👌..😁😁

dri dlm perut bby mmg suke menggeliat..normal lahh tu,xde kena mngena dgn basuh baju pulas" ke ape..dlm istilah lain doc ckp bby neran isi...haa tu lbih mudah paham....sme jugk mcm sedu...bby dri dlm perut mmg suke sedu,xde kena mngena dgn ibu mkn mknan berangin ke ape...

Time tidur bedung dye. . Time nk suh dye bgn bru bukak.. Pastu biarkn dye menggeliat.. Bg dye puas2 menggeliat.. Spisis anak sis dye lepas puas menggeliat dye tidow balik 😂😂😂

Sama. Anak saya sekarang berusia 1bulan15hari. Anak saya bila berjaga jee, suka sangad mengeliat. Sampai merah2 muka haha kdangtu bising2 mulut dia mengeliat je pon 😅

Anak saya pn sama kuat mengeliat. Saya rase setiap saat. Sy yg penat tgk 😂

Normal tu sis, baby lepas lahir suka menggeliat. Anak saya pun macam tu 🤭

anak sy masa 1-3bulan mmg suka mengeliat sampai terganggu tdo