Normal ke baby kuat mengeliat

Nak tanya anak saya macam kuat mengeliat sampai merah merah muka then mengeliat dia tu macam meneran . Kesian tengok dia . Baby baru 23hari#bantusharing #firstbaby #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

12 Balas

normal rasanya, sebab anak saya pun masa newborn kuat sangat mengeliat sampai merah muka, kadang sampai terkentut, sekarang baby dah nak masuk 2bulan alhamdulillah dah tak mengeliat, mengeliat cuma time baru bangun tidur je

baby saya pun sama 😂 saya biar ja asalkan tak ada sebarang abnormal pada anak . now dia baru 17hari. memang kuat mengeliat kalau lepaskan bedung dia

normal.. sy sampai skrg kuat mengeliat.. hahaha.. gurau je.. anak sy masuk dua bulan masih kuat mengeliat lagi

normal.. baby sy dlu pn begitu. dia mereggangkn otot2. ok ja tu sis. bdn bayi sdg mbesar

normal, anak sy dulu pon kemain kuat menggeliat..skrg dah 4 bulan tak de dah menggeliat ghope itu

normal, dia nak renggangkan otot2x dia. lagipun dia takda nges apa kan ,so okay je.

1y ago

dia takda nangis tapi dia macam marah 🤣

normal. bby sy lepas bukak bedung auto tgn ke atas then mengeliat. 🤭

anak saya pn mcm tu.. tp skrng dah sebulan lebih dah kurang skit.

normal.anak sy pun kuat mengeliat smpai muka jadi merah.

normal. nanti masuk dua tiga bulan dia stop sendiri