Fibroid

Hai semua.. usia kandungan sy 13 minggu.. sapa yg ibu2 kat sini yg ada pngalaman ada fibroid smasa hamil.. skrang size fibroid 4 cm..apa makanan yg sy perlu ambil utk kecutkn fibroid ya??bahaya ke utk kandungan?? minggu dpn bru first appointment dgn doktor pakar brkaitan dgm fibroid ni...

3 Balas

Saya pregnant 8 minggiu fibroid saiz 7cm. Tapi doc kata insha Allah ia tak ganggu tumbesaran bby. Fibroid saya tu duduk atas. Jadi tak tutup laluan nak bersalin

Fibroid mungkin akan mengecut bila kandungan makin membesar. Jangan risau, dan jangan skip appointment dengan doktor.

Syvbru lpas gugur.. 10 weeks scan2 ada fibroid

5y ago

fibroid sis size brp ya?? keduudkn fibroid sis di mana??