fibroid

Hai ibu2 smua.. Sy skrg hamil 8w.. N dlm mse y sama, fibroid 10cm? ..Allahuakbar..harap2 smue nye dlm keadaan y baik..mudahan fibroid tu mengecut ?..ad x ibu2 y alami situasi mcm sy ..

2 Balas

Hai.. ada juga.. dlu ada cyst 8cm lps tu cyst mengecut ada dua fibroid 3cm tp alhamdulilh tak menjejaskn kndungan sbb fibroid tu xmmbesar.. mkin lama akn kecut sndr.. yg mmbesar tu yg dr akan oprate utk buang..sblum kndungan mmbesar..

5y ago

Ooo camtu ye...harap2 smue nye ok

Sy pn sama.. Sebelum ni 3cm. Bila scan dah mengandung 8minggu ia jadi 7x6cm.. Ingat kn ada 2 kantung.. Tu la sy kena scan dgn pakar lagi appointment 21 nov ni...

10mo ago

Apa update Puan?