fedup dgn ex wife suami

Salam semua....minta opinion sikit blh x?....cmner sy nk bgtau suami yg sy xselesa ex dia sllu wasap dia.... Sy rasa sdh sgt.. bila sllu mkn ati cmni...keadaan kami ni buat sy takut utk mengandungkan anak dia..pnh bncg...tp berakhir dgn pgaduhan....huhuuu

11 Balas

itula sis , saya pun macamtu , tapi bukan dengan ex wife ke ape tapi dengan ramai perempuan , bukan setakat chat , call vdcall semua ada , bila tegur bila tanya mesti bergaduh last last kita menangis sorang , makan hati sorang , taktau la kenape sejak mengandung cepat betul hati ni sensitif 😭

12mo ago

dh kalau mcm tu,spe je xsedih sis..Allahu..semoga Allah beri petunjuk pd awk untk truskn hidup sbgai suami isteri.. yg penting sis, ape pun jd..solat jgn penah tinggal..