Sekadar luahan hati dan perasaan, sy xde tmpat utk meluahkn

Dua mlm yg lps, sy ad kluar brsama dgn suami utk mmbli kelengkapan raya utk anak sulung kami yg berusia 77hari.. dlm otw blik ke rumah, kami ad mmbincangkn tntg dugaan lps brkahwin.. kami di duga dgn mcm2.. kewangan merosot, ank yg menangis siang dan mlm, keadaan sy yg dlm proses brubat kg kerana disihir seorg lelaki yg nak dkt sy.. sy rsa keadaan sy sgt tunggang lngang.. perasaan serabut bila ank menangis xhenti2.. mcm2 yg kami bncg smasa otw blik ke rmh.. than tba2 dia bgthu di duga dgn ex gf dia yg dtg balik utk ajak khawen wlpaupn prempuan tu thu yg kami dh kawin dan ada ank.. prempuan tu sgup utk bsama suami sy sbgai isteri kedua, mcm2 dia pujuk suami sy.. dan pernah beberapa kli ajak suami utk melakukan hbgan sexs (ketika tu sy dlm proses berpantang).. suami bgthu prempuan tu sering pujuk utk mlakukan hbgan tu, dan bgthu jgk godaan nfsu tu amat kuat.. tba2 sy trdiam, sbb ini kli pertama dia serius cerita tntg exgf dia tu. sblm ni cerita gurau2 tu ada.. sy xthu dia brhubung mlalui fb@ws,. Sy ad bgthu klau niat nk kawen, kawen je.. jgn brzina, tp suami bgthu dia setia dgn sy.. skrg prasan sy mcm brcampur baur... mngkin ini blasan Allah swt pda sy sbb sblm kawen ni pn sy pernh bberapa kli brcinta dgn suami org??? Ummm blh bg sdikit kata2 utk sy?? Tlg jgn keji sy 😢#1stimemom #bantusharing

2 Balas

apa yg brlaku pd ms lalu jadikn pengajaran pd diri sndiri sbb hidup ni brputar mcm roda.jaga je apa yg awk ada skrg.bgtau suami jgn contact dgn ex lg.utk apa semua tu.bila dah settle down fokus je dgn ank bini.dlm prkhwinn ni kita mmg akn diuji dgn mcm2 bnda.mmg bnda tu x bole nk elak.itula dugaan alam prkhwinn.sape yg tahan insyaAllah kekal hingga akhir hyt.sape yg x tahan mmg putus tgh jln la.semua marriage akn diuji tp kita x tunjuk bnda tu kat fb apa semua.sy yg dah kawin hmpir 14thn ni pun ada je problem.tp tulah bila dah lama pndai handle dah.emosi n mental jadi kuat so kehidupan pun lbih tenang wlupun ada problem.

jgn contact dgn ex lg..block je