scan pregnant harini

salam semua.kandungan saya baru 4 minggu lebih..tapi pegi scan masih tak nampak kantung..adakah normal yea ??

40 Balas

Mcm sy laa sis.. firts scan 4 weeks tp xnmpak ape2 pun.. lpas sy p check balik after 2 week terus jer nmpak.. skrg 10 weeks dh... Ape2 pun congratulations

4y ago

Sbb stgah org pregnant mmg turun darah sikit kan...nk tau jgak turun darah yg mcm mn..sbb sya dah start turun darah... Doktor ckp threaten miscarriage. Skrg kna mkn ubt kuat rahim. Kalau nnt 2mggu skan. Duk nmpk kntung ja,mknanya baby xjd. Jd tpksa dicuci..