Normal tak keluar spotting lepas buat tvs scan?

Salam semua. Kalau ikut period, saya pregnant 8w. Semalam 26/4 gi klinik nak scan. Scan perut tak nampak so doktor proceed tvs scan. Dapat lah nampak kantung dan janin saiz 6w1d. Harini 28/4 keluar brown spotting agak banyak tapi takde sakit apa2. Normal tak lepas buat tvs scan akan keluar spotting? #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Balas

hi awak, any update? ada refer doc balik ke?

12mo ago

Semalam doktor bagi ubat kuatkan rahim je. Sebab kenapa spotting tu doktor tak pasti. Maybe penempelan. Semalam tak scan pun sebab baru je scan rabu tu. So monitor dulu macam mana