6w 4d tapi scan nampak kantung je

Salam mommies nak tny, normal ke 6w 4 days scan nampak kantung je? Janin tak nampak lagi? Biasa minggu ke berapa baru nampak janin ye?

16 Balas

Normal. Sama macam saya scan 6w nampak kantung je. Doc suruh repeat scan lg 2w untuk tengok janin n heartbeat. Tp sy sengaja lewatkan dtg scan semula 11w. Alhamdulillah nampak janin n heartbeat. Tak semua org sama. Depends ...

Saya 6 weeks dh nampak kantung.. Sis tunggu dlm 10 weeks.. InShaaAllah nampak jelas kantung dan janin tu

Normal..sy 13 weeks baru nmpak baby dan heartbeat. Sabar ye.

3y ago

baca komen sis buat sy kuat.. sy scan usia 7 dan 8 week tp nmpk kantung je.. sy strt tuk rasa risau.. semoga next scan sy bolh dh nmpk bby n heartbeat.. aamin.. doakn sy ye 🤲

Normal sbb janin terlalu kecik. Nnt repeat scan 8w above utk tengok degup jantung

Normal sis..jgn risau ye..awal lg tu..tgu lg 2/3 minggu nmpk dh nnti..

Ya.. Normal.. In shaa Allah lg 2 minggu nampak janin & heartbeat 💕

Normal sis.. Sy pon sama mcm tu.. Nnty baby akan membesar jugak

Normal sis. Saya 10weeks baru nampak janin🙂

Normal. 8 weeks ke atas boleh nampak janin

jgn risau sis.. kdg2 mmg lmbt cket nmpk..